Hajk ”Offside” 15-16 februari!

Den 15 februari drar vi iväg på hajk till ett hemligt mål. Kostnad 100 kr per person och anmäl er Senast den 12 till Sara!

Spökvandring 26 oktober!

Scouterna i equmenia Björneborg och Björneborgs byråd anordnar i år Spökvandring. Förra året anordnades det av scouterna vilket blev en succé. Nu gör vi det igen! Kom och upplev!

Kom och testa scout nästa gång är den 5 oktober 11-15 i Missionhuset!

Den 5 oktober står brand och sjukvård på planeringen. Vi kommer lära oss om detta och lagar mat tillsammans!

Välkommen till vår nya sajt

Varmt välkomna till vår nya sajt i Scouternas nya webbsystem WordPress. Scouternas webbplatser bygger på publiceringsverktyget WordPress. WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Med Scouternas WordPress-system får vi en sajt som följer Scouternas grafiska Läs mer »